Winnen: 3x2 kaarten Sepultura in Hedon

Door Frits89 op 16 juni 2011 - 15:13 Al een kwart eeuw geldt de Braziliaanse Thrashmetal van Sepultura als een waar fenomeen dat zichzelf steeds opnieuw weet uit te vinden. Met hun vierde album Arise wisten de heren de wereld te veroveren en al snel vormden zij het boegbeeld van de underground metalscene; waarbij het album Roots de formatie naar nog grotere hoogten heeft gebracht. Met overweldigende powerriffs, donderende drums en oorverdovende grunts onder leiding van de charismatische frontman Derrick Green en het ijzersterke repertoire weet de band met classics als Chaos A.D., Refuse/Resist en Ratamahatta, maar ook nieuwer werk als Convicted In Life en What I Do een immer groeiende aanhang keer op keer te verbluffen.

Sepultura staat 23 juni in Hedon in Zwolle. Wil je daarbij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 3x2 kaarten weggeven voor dit concert.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Sepultura wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebruikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Sepultura zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Sepultura' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Kubus

KUBUS & RICO DOEN ALBUMPRESENTATIE IN HEDONBart van der Werken en Phreako Rico gaan samenwerken. Het tweetal komt als...

Red Hot Chili Peppers11

RED HOT CHILI PEPPERS NAAR EUROPA Dat de nieuwe cd van Red Hot Chili Peppers eind augustus wordt uitgebracht...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.