Winnen: 2x2 kaarten House of Pain in de Melkweg, Effenaar en Oosterpoort

Door Frits89 op 14 juni 2011 - 14:16 Na 14 jaar afwezigheid kunnen we weer genieten van de Iers-Amerikaanse rapfeesten van House of Pain. Danny Boy, Everlast en Dj Lethal hebben besloten om samen weer op pad te gaan. niet. De Iers-Amerikaanse rapgroep scoorde in 1992 een monsterhit met het nummer 'Jump Around' en zette over de hele wereld concertzalen op zijn kop met hun energieke live shows. De concerten hebben na al die jaren niks aan energie ingeboet, zo bleek uit de shows in Amerika.

House of Pain staat 26 juni in Effenaar, 27 juni in Oosterpoort en 28 juni in de Melkweg in Amsterdam. Wil je daarbij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor alle 3 de concerten.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar House Of Pain wilt (Dat doe je hier voor Effenaar, hier voor Oosterpoort en hier voor de Melkweg). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebruikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar House of Pain zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'House of Pain' en vermeld in het mailtje je volledige naam en naar welke van de 3 concerten je zou willen.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



antlers1

MELKWEG VOOR THE ANTLERS The Antlers komt naar Amsterdam. Op 23 november staan de Amerikanen in de...

johancruijffjongnews4

EKKO EN TIVOLI WINNEN NK VOETBALTOERNOOI VOOR POPPODIA Dit keer gingen de poppodia niet op muzikaalgebied de strijd met elkaar aan,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.