EKKO viert 25-jarig bestaan met vinyl

Door Frits89 op 30 mei 2011 - 15:55 EKKO bestaat 25 jaar en dat moet gevierd worden. Vaak stond EKKO aan de wieg van het ‘grote succes’ van in ons land nog relatief onbekende artiesten; Franz Ferdinand, Death Cab For Cutie, Triggerfinger, Patrick Watson, The Wombats, Infadels, Midlake, Enter Shikari, Joan As Police Woman en Saybia zijn voorbeelden van internationale bands die na het optreden in EKKO in Nederland doorbraken.

Om de 25 jaar indrukwekkende muziekgeschiedenis die in EKKO is geschreven op een unieke manier onder de aandacht te brengen, wil de organisatie van het poppodium onder de naam EKKO Recordings vinyl uitbrengen met daarop de hoogtepunten van de afgelopen jaren. Dit in twee delen van ieder 12,5 jaar; de periode van 1986 tot 1998 en van 1998 tot 2011. Via de website kan men stemmen op de hoogtepunten uit de genoemde periodes.

Voor de financiële realisatie van EKKO RECORDINGS hoopt het poppodium op voldoende donaties. EKKO werkt daarvoor samen met het crowdfundplatform Voordekunst. Het uiteindelijke resultaat van EKKO RECORDINGS wordt gepresenteerd tijdens de Nacht van het Vinyl in EKKO in de jubileummaand oktober.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



coltranee

CHI COLTRANE DOET CONCERTREEKS IN NEDERLANDRockchick op leeftijd Chi Coltrane zal vanaf eind september een...

jagerland tour

DE JÄGERLAND TOUR BRENGT O.A. CARIBOU NAAR TROUW 1 juli is het tijd voor de derde editie van de Jägerland Tour 2011 en wel in...

REACTIES

Avatar Joyous
ma 30 mei 2011 16:19

Joyous Tof project zeg!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.