Dauwpop en meer in Frontstage Radio!

Door HarmG op 25 mei 2011 - 16:28 Met Blood Red Shoes, The Joy Formidable, Triggerfinger en meer heeft Dauwpop het voor elkaar gekregen om een van de interessantse eendaagsfestivals van het moment neer te zetten. Tijd om in Frontstage Radio eens met de organisatie te babbelen dus! Daarna hebben we een berg nieuwe muziek voor je, maar ook oude krakers van o.a. The Rapture en Blood Red Shoes. Luisteren maar weer dus!

Elke woensdag van 18:00 tot 19:00 presenteert Martje Schoemaker Festivalinfo's eigen Frontstage Radio. Met de allerlaatste nieuwtjes, concerttips en natuurlijk een lading fijne muziek!

Zo'n programma maken is natuurlijk leuk, maar nog mooier zou het zijn als we ook wat luisteraars hebben. Het programma is via de ether (in Amsterdam en omgeving) te beluisteren via 106.8 FM, op 103.3 via de kabel en (natuurlijk) online via deze link. Schakel vanaf 18:00 om en laat je verrassen. Het programma is via de link live te beluisteren. Na de uitzending komt de show verder on-demand beschikbaar.

Uiteraard zijn we benieuwd naar jouw mening, dus deel die vooral met ons in de comments. Alle feedback is welkom. Tot vanavond op de radio!engelbert

ENGELBERT HUMPERDINCK NAAR LOTTO ARENAGoed nieuws voor de romantische zielen onder ons, want Engelbert Humperdinck...

southsidejohnny

PARADISO VOOR SOUTHSIDE JOHNNY & THE ASBURY JUKES De Amerikaanse muzikant Southside Johnny komt met zijn Southside Johnny...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.