Winnen: 2x2 kaarten BELL X1 in People's Place

Door Frits89 op 13 mei 2011 - 17:03 De Ierse band BELL X1 is in eigen land bijna even groot als U2, en ook in de Verenigde Staten zijn ze behoorlijk populair. Nu het vasteland van Europa nog, maar dat gaat vast en zeker wel lukken met hun constante kwaliteitsoutput. BELL X1 (vernoemd naar het eerste vliegtuig dat door de geluidsbarrière vloog) maakt gedreven rock die flink naar new wave neigt, kort door de bocht gezegd: een kruising van Radiohead, The Flaming Lips en Talking Heads. Op 1 april verscheen hun vijfde album Bloodless Coup, de recensies zijn, zoals bij de eerdere platen, goed. Voorbeelden daarvan zijn hier en hier te vinden. Naast People's Place staan ze op 22 mei ook in Tivoli te Utrecht, daarvoor zijn nog kaarten beschikbaar.

Bell X1 staat 20 mei in People's Place in Amsterdam. Wil je daarbij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor dit concert.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar BELL X1 wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar BELL X1 zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'BELL X1' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



013 logo 20103

HOT WATER MUSIC NAAR 013De Amerikaanse post-hardcoreband Hot Water Music komt voor een exclusief...

princenewsss

MOJO LEGT KAARTVERKOOP PRINCE-SHOWS STIL In verband met aanhoudende technische problemen bij Ticket Master in Europa...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.