Adv: Axe Click Dry houdt je fris tijdens de festivals

Door RobZ op 11 mei 2011 - 18:34 Ruige langharige gitaristen in smerige leren broeken, die keiharde rockmuziek spelen en vooral heel veel zweten. Dat is wat we op veel festivals tegenkomen. Ook in de moshpit is het niet veel beter. Hoe veel leuker zouden de optredens zijn zonder deze 'voortijdige zweetlozingen'? Een bevallige dame aan de haak slaan doe je immers niet met natte onderarmen.


Wonderoplossing voor dit probleem is Click Dry: één klik op de knop van deze zwoele citrus-sensatie en ze vallen als vliegen! Heb je er niet al altijd van gedroomd om zelfs de meest onbereikbare vrouwen te kunnen verleiden? Axe maakt nu al jouw stoutste dromen waar. Axe Excite is namelijk zo verleidelijk, dat zelfs de meest onbereikbare engelen voor je vallen. Met deze deo is het echt de hemel op aarde!



Geïrriteerde onderarmen maakt een man geen hoogvlieger in het verleidingsspel. Nieuwe AXE DRY+Sensitive voorkomt zweetplekken en geeft het AXE effect zonder irritatie. Hier lees je meer over de producten van Axe.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Ryan Shaw2

PARADISO VOOR RYAN SHAWSoulzanger Ryan Shaw is een graag geziene gast op de Nederlandse podia, zo...

DEVINTOWNSENDPROJECTnews.jpg3

THE DEVIN TOWNSEND PROJECT NAAR VERA De Candadees Devin Townsend zal op 15 juni afreizen naar Groningen voor een...