Winnen: 2x2 kaarten White Cowbell Oklahoma in de Bosuil + gesigneerde cd

Door Frits89 op 09 mei 2011 - 14:15 Druipsnorren, foute zonnebrillen, cowboy hoeden, en dansende meiden; haast ongelooflijk dat het Canadese White Cowbell Oklahoma niet uit de back alleys van Alabama zijn gekropen. De studioalbums van White Cowbell Oklahoma, die ze sinds 2005 op de mensheid hebben losgelaten, zijn allen pareltjes in hun genre. Tot een live album was het tot dusver nog niet gekomen, maar daar is sinds deze maand ook een einde aan gekomen. Viva Live Locos is het nieuwste album van de Canadezen, en jawel: een heuse registratie van één van de band’s vele magistrale ‘over-the-top’ live shows. Vuur, kettingzagen, dansende meisjes en een virtuoos muzikaal gezelschap, dat is White Cowbell Oklahoma.

White Cowbell Oklahoma staat 15 mei in de Bosuil in Weert. Wil je daarbij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten(+ 1x een gesigneerd exemplaar van Viva Live Locos per setje kaarten) weggeven voor dit concert.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar White Cowbell Oklahoma wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar White Cowbell Oklahoma zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'White Cowbell Oklahoma' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



DEVINTOWNSENDPROJECTnews.jpg3

THE DEVIN TOWNSEND PROJECT NAAR VERADe Candadees Devin Townsend zal op 15 juni afreizen naar Groningen voor een...

miles kane3

MILES KANE NAAR BITTERZOET Afgelopen maart stond Miles Kane nog in Paradiso als voorprogramma van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.