Kroepoekfabriek in Vlaardingen viert openingsfeest

Door Cherylpearl op 26 april 2011 - 15:51 Zuid-Holland is halverwege 2011 een cultureel cultuurpodium rijker.In Vlaardingen, onder de rook van Rotterdam, wordt een oude kroepoekfabriek verbouwd, die dienst zal gaan doen als een centrum waar jongeren zich kunnen ontwikkelen op verschillende culturele vlakken. De opening van de Kroepoekfabriek zal groots gevierd worden met een 3 dagen durend openingsfeest in het weekend van 16, 17, en 18 september.

De Kroepoekfabriek moet na de verbouwig een ruimte zijn waar jongeren uit de regio zich als beginnend artiest of cultureel medewerker kunnen ontplooien. Om dit te bereiken zijn er behalve een poppodium, ook ruimtes waar jongeren bijvoorbeeld theater-, muziek-, en danslessen kunnen krijgen.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Iron Maiden Logo7

RISE TO REMAIN VERGEZELT IRON MAIDEN IN ARNHEMBij het Iron Maiden concert op 8 juni aanstaande in het Gelredome in Arnhem...

jackparownewss2

WINNEN: 2X2 KAARTEN JACK PAROW IN PATRONAAT Jack Parow is net zoals Die Antwoord een rap act uit de Zuid Afrikaanse Zef...

REACTIES

Avatar nofunatall
di 26 apr 2011 16:54

nofunatall Oh yeah! Punk rock yeah!

 0
Avatar bartjudo
di 26 apr 2011 17:51

bartjudo :P zou cool zijn als er leuke bandjes komen kan ik eindelijk eens op de fiets naar een gig :P en hoef je geen uur met het OV:)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.