Nieuwe talentenwedstrijd Get Your Jazz On Stage

Door Frits89 op 18 april 2011 - 16:46 Drie talenten zullen vanaf september 2011 drie maanden lang de strijd met elkaar aangaan, gekoppeld aan een drietal opdrachten. Eerste opdracht: regel zelf je optreden op een erkend landelijk poppodium. Tweede opdracht: breng dit optreden onder de aandacht van het grote publiek en de landelijke media; alle middelen zijn geoorloofd! Derde opdracht: overtuig het publiek en de aanwezige jury tijdens het optreden dat jouw jazz helemaal op zijn plek is op het poppodium.

Radio 6 zal de drie deelnemers vanaf de kick off van de battle in september tot en met de optredens in december uitgebreid gaan volgen op hun weg richting de popsector en het grote publiek. Tenslotte zal een deskundige jury, met o.a. Jan Willem Luyken(North Sea Jazz), Winfried Bayens(Radio 6), Janne Schra(Schradinova), Perquisite en Anton Slotboom(LiveXS), de deelnemers nauwlettend in de gaten houden en beoordelen.

De uiteindelijke winnaar van Get Your Jazz On Stage ontvangt een mooi prijzenpakket; zo wordt de winnaar geboekt voor een aantal optredens op de poppodia, onder andere in het kader van ‘Duvel Vibes’, waarbij deze ook nog eens uit handen van Duvel een extra prijs zal ontvangen. Ook zendt de NTR het winnende finaleoptreden uit binnen het programma van Radio 6 live én krijgt de winnaar de beschikking over een high quality opname van dit concert.

Inschrijven voor de battle kan vanaf maandag 18 april via www.getyourjazzonstage.nl. Begin juli zal de jury drie talenten selecteren die vanaf september de strijd met elkaar aangaan.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



saybianews.gif3

SAYBIA VIERMAAL NAAR NEDERLANDDe Deense band Saybia komt driemaal naar Nederland. De groep presenteert...

Thursday

WINNEN: 3X2 KAARTEN THURSDAY IN MELKWEG De Amerikaanse band Thursday was een van de eerste die post-hardcore/emo op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.