Korn-bassist Reginald 'Fieldy' Arvizu ook in eigen voorprogramma

Door Marz667 op 07 april 2011 - 15:08 De support-acts voor het concert van Korn in de Tilburgse 013 zijn bekend gemaakt. Het concert wordt gehouden op donderdag 23 juni en kaarten gaan weg voor 39 euro.

Het voorprogramma zal worden verzorgd door Stillwell en bestaat uit o.a. rapper Q-Unique, Reginald "Fieldy" Arvizu van Korn en drummer Wuv van P.O.D. Ook de metalband Dead Man's Curse, met (ex) bandleden uit Blind Sight, Born From Pain, 37 StabwoundZ and Razor Crusade, is aanwezig.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefaridnewss

ARID KOMT EXCLUSIEF NAAR LAKEIDe Belgische band Arid komt naar Nederland. De groep rondom de man met de...

neckbreakersball6

DARK TRANQUILLITY, ELUVEITIE, DEATH ANGEL, VARG EN... De metalbands Dark Tranquillity, Eluveitie, Death Angel, Varg en Omnium...

REACTIES

Avatar Dextermaniac
do 07 apr 2011 15:32

Dextermaniac Die ene single van Stillwell, 'Killing Myself To Live' is zeker wel gaaf, maar weet toch niet of ik naar Tilburg wil reizen. Ik vind nog steeds dat KoRn en Limp Bizkit samen hadden moeten touren. Tot twee keer de kans toe gekregen de laatste tijd, en niet gebeurd...gemiste kans imo.

 0
Avatar Superschaap
do 07 apr 2011 17:40

Superschaap Korn is echt mijn ultieme band gewoon, echt geweldig, heb er ook ontzettend veel zin in zoals gewoonlijk. Maar ik heb 1 nummer gehoord (on and popping) en ik vind dat echt een domper op zo een avond. Pure smaak-kwestie maar ik vermoed dat veel korn-fans mijn mening delen. Fieldy: hou het bij korn!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.