Winnen: 3x2 kaarten Carl Barât in Tivoli

Door Frits89 op 01 april 2011 - 11:55 De naam Carl Barât doet misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar toch ken je hem: samen met Peter Doherty vormde deze Engelsman de Keith Richards/Mick Jagger van de invloedrijke rock-’n-rollband The Libertines. Ook was hij de frontman van Dirty Pretty Things en speelt hij in supergroep The Bottletop Band. Tussen al deze activiteiten door zag Barât in 2010 ook nog kans zijn eerste soloplaat uit te brengen, simpelweg Carl Barât getiteld. Een verrassend album, want Barât laat de ruige rock links liggen en komt met orkestrale, theatrale pop vol melancholie en lyriek. Blijkt het gewoon een gevoelige jongen te zijn!

Carl Barât staat 12 april in Tivoli de Helling in Utrecht. Wil je daarbij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 3x2 kaarten weggeven voor dit concert.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Carl Barât wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Carl Barât zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Carl Barât' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



melkweg_amsterdam_news.jpg

MELKWEG PRESENTEERT ENERGY UNION MET COLDCUTOp zondag 17 april presenteert de Melkweg in samenwerking met Energy Union...

recyclennews16

AFBREEKBARE TOEGANGSKAARTEN GEÏNTRODUCEERD IN 2012 +... In navolging van de compleet afbreekbare consumptiemunten, wordt in januari...

REACTIES

Avatar jeroensiep
vr 01 apr 2011 12:07

jeroensiep Tof! Was bijna vergeten dat dit al in April was vanwege de afzegging van Nijmegen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.