Crowdsourced concert Patrick Watson een feit

Door Marz667 op 31 maart 2011 - 19:15 Het concert van singer-songwriter Patrick Watson op vrijdag 29 april in Amsterdam gaat door! Het concert ging namelijk net iets anders dan normaal. Gebruikelijk is om een concert te plannen en dan te kijken hoeveel kaarten er verkocht worden. Maar omdat dit project zo uniek is, keek men eerst echter hoeveel animo er was, en werden dus eerst kaarten worden verkocht voordat het project definitief doorgang zal vinden.

Het Koninginnenachtconcert belooft uniek te worden volgens de organisatoren. Zij willen Patrick Watson en het KCO samenbrengen om zo het beste uit twee werelden te halen. Watson zal enkele nummers solo spelen, maar veel van zijn nummers zullen speciaal worden gearrangeerd voor het orkest, dat een extra dimensie moet geven aan de nummers.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



recyclennews16

AFBREEKBARE TOEGANGSKAARTEN GEÏNTRODUCEERD IN 2012 +...In navolging van de compleet afbreekbare consumptiemunten, wordt in januari...

foofightersnews4

FOO FIGHTERS OOK IN NEDERLANDSE BIOSCOPEN Foo Fighters zijn volgende maand ook in Nederland te zien op het witte...

REACTIES

Avatar buke
do 31 mrt 2011 19:21

buke Heel erg vet maar niet zo uniek als ze beweren. Een aantal jaar terug trad CocoRosie ook al op met het KCO op tijdens Koninginnenacht.. (was erg de moeite waard overigens)

 0
Avatar jeroensiep
vr 01 apr 2011 12:08

jeroensiep Patrick Watson was wel echt briljant op Crossing Border, toen hij vlak voor Monsters of Folk speelde. Maar dat was door mijn voorkeur nog genialer. :P

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.