Winnen: 3x2 kaarten Eefje de Visser in 013

Door Frits89 op 30 maart 2011 - 11:30 Al meer dan tien jaar is Eefje de Visser bezig met liedjes schrijven. Na de optredens in de huiskamer en op school in het prille begin, worden deze liedjes ook door steeds meer mensen gehoord. Toen Eefje op haar 22e besloot in het Nederlands te gaan zingen en optreden, verspreidde het/haar woord zich helemaal snel. Een eerste kroon op haar werk werd de Grote Prijs Van Nederland 2009 in de categorie singer-songwriter. Onlangs verscheen haar prachtige nieuwe album, genaamd 'De Koek', welke zij opnam met de jonge talentvolle producer Marcel Tegelaar. Het resultaat is een afwisselende, experimentele en kleurrijke popplaat geworden. Nederlandstalig, maar internationaal qua sound.

Eefje de Visser staat 3 april in 013 in Tilburg. Wil je daarbij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 3x2 kaarten weggeven voor dit concert.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Eefje de Visser wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Eefje de Visser zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Eefje de Visser' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Hollywood undead6

HOLLYWOOD UNDEAD NAAR MELKWEGOp 9 juni komt de gemaskerde rapcore band Hollywood Undead naar de Melkweg....

RobbyandRay4

RAY MANZAREK & ROBBY KRIEGER VAN THE DOORS NAAR 013 Op zaterdag 16 juli geven oprichters van de legendarische rockband The Doors...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.