Winnen: 2x2 kaarten Monolake in Trouw

Door Frits89 op 25 maart 2011 - 13:08 Een optreden bijwonen van Monolake is op zich al bijzonder genoeg, maar Robert Henke doet daar op zaterdag 2 april tijdens 360 nog een behoorlijke schep bovenop. Het toch al niet verkeerde Funktion One geluidssysteem in Trouw wordt speciaal voor zijn live performance flink uitgebreid. Hierdoor is er tijdens Monolake live in Trouw in de gehele clubzaal surround sound te horen en lijkt het geluid op de dansvloer overal vandaan te komen. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt ook het visuele aspect tot ‘the next level’ gebracht: Monolake werkt tegenwoordig samen met één van Nederlands beste visuele artiesten: Tarik Barri. Hij zal zijn 3D multiscreens op je los laten, zodat je je pas echt in een outer space 3D elektronische bubbel mét surround sound waant.

Wil je daarbij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor dit concert.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Monolake wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Monolake zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Monolake' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



reggaenews.jpg1

JIMMY CLIFF NAAR PARADISODe Jamaicaanse reggaezangger Jimmy Cliff komt naar Nederland. Hij staat op...

Bad Religion Logo14

BAD RELIGION IN AUGUSTUS IN 013 [UPDATE] De punkrock veteranen van Bad Religion komen weer naar Europa. Na een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.