Winnen: 2x2 kaarten The Blue Van in Patronaat

Door Frits89 op 24 maart 2011 - 16:13 The Blue Van brengt een aanstekelijk portie rockmuziek, die vol zit met catchy gitaarloopjes, ‘rechtvoorjeraap’ drums en een heerlijke stem die je kan betoveren. Waren hun vorige albums nog meer gericht op classic rock uit de jaren zestig, bewijst de band nu met ‘Love Shot’ dat ze niet zomaar in een hokje passen.

The Blue Van staat 3 april in Patronaat in Haarlem. Wil je daarbij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor dit concert.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar The Blue Van wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar The Blue Van zou willen) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'The Blue Van' en vermeld in het mailtje je volledige naam.bezuinigingen5

HET PLAN OVER DE CULTUURBEZUINIGINGEN KAN REKENEN OP...Het plan van Halbe Zijlstra om de cultuurbezuinigingen een jaar eerder in te...

crystalstagenews4

CRYSTAL VENUE OPENT DEUREN VOOR CONCERTGANGERS Op donderdag 21 april zal de tot voor kort als dance & house locatie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.