Winnen: 3x2 kaarten Crocodiles in de Effenaar

Door Frits89 op 18 maart 2011 - 16:05 Crocodiles klinkt als de bastaardzonen van de Engelse shoegazers, en als kleinzonen van The Velvet Underground. Andere referenties zijn The Raveonettes, The Horrors, Echo & The Bunnymen, Joy Division en No Age. Als het maar donker, rauw en galmend is. Al het goede van de jaren tachtig vermengt met de techniek van nu.

Crocodiles staat 25 Maart in de Effenaar in Eindhoven. Wil je daarbij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 3x2 kaarten weggeven voor dit concert.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Crocodiles wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Crocodiles zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Crocodiles' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



erykahbadunews1

ERYKAH BADU NAAR DE PARADISODe Amerikaanse zangeres Erykah Badu komt deze zomer voor 2 shows naar...

Prodigy14

CONCERTFILM THE PRODIGY IN PATHÉ AMSTERDAM,... Donderdag 14 april om 21.00 uur draait in vijf Pathé-bioscopen eenmalig de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.