Succesvolle start voor Gebouw-T

Door Frits89 op 03 maart 2011 - 12:46 Met reeds drie uitverkochte avonden op zak begint Gebouw-T haar bestaan zeer succesvol. Tijdens de Vastenavend periode in Bergen op Zoom doet Gebouw-T het even wat rustiger aan, dus kan er worden teruggeblikt op de afgelopen periode.

Gebouw-T beleefde een droomopening met twee uitverkochte avonden op rij. Zowel het dance-event Dir-T Beats als de optredens van C-Mon & Kypski en DeWolff de dag erna trokken ruim 650 bezoekers. Inmiddels heeft Gebouw-T circa 4700 bezoeken gehad, wat neerkomt op gemiddeld 360 bezoekers per evenement.

Voor de komende periode heeft Gebouw-T al heel wat evenementen in haar agenda staan. Zo zullen onder anderen Waylon, Giovanca en Lola Kite een bezoekje brengen aan de mooie stad in het zuiden.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



royalbeachconcertnews17

ROYAL BEACH CONCERT BELOOFT NOG EEN GROTE...De bevestigingen rond Royal Beach Concert waren een goede reden om eens te...

decibelmeter

HASSELT KOMT MET DECILBELMETER VOOR GSM In Hasselt hebben ze een decibelmeter op hun website gezet, die iedereen...

REACTIES

geen avatar
do 03 mrt 2011 13:09

Jboog Mooie zaal, goed bereikbaar met het OV (tijden zijn aangepast op de laatste trein naar het schijnt). En bovenal een hele grote groep enthousiaste vrijwilligers. Hopelijk blijft het zo succesvol en kan ik nog naar veel evenementen gaan.

Binnenkort trouwens ook PPSR in Gebouw-T

 0
Avatar Timooo
do 03 mrt 2011 13:17

Timooo Ik ben er nu 1x geweest en het is een leuk intiem zaaltje geworden! Mooie entree en ruime faciliteiten (veel stoelen en toiletten) voor het maximum aantal bezoekers. Ik zou zeggen keep up the good work!

 0
Avatar jeroensiep
do 03 mrt 2011 15:32

jeroensiep Stom dat ik in Bergen op Zoom woon, en nog maar één keer in gebouw-T ben geweest. Ze hebben niet echt veel acts die me écht interesseren, maar ik heb toch ook al een hoop gemist wat best leuk had kunnen zijn.

 -1
Avatar ProgDamien
do 03 mrt 2011 17:03

ProgDamien Zeeeer geslaagd project inderdaad, ben er nu al een keer of 5/6 geweest. Echt heerlijk zon poppodium om de hoek waar de entreeprijzen nooit echt hoog zijn en waar je gewoon heen kunt kruipen op een rustige Zaterdagavond!

 0
Avatar Guidovm
vr 04 mrt 2011 15:28

Guidovm Nou nou n poppodium met 650 man die alleen Ned en dan ook nog "upcoming" bands durft te programmeren wat n waaghalzen daar in t zuuden!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.