Winnen: 4x Diesel Be Stupid shirt!

Door HarmG op 09 februari 2011 - 14:33 Denk je ook wel eens in jezelf: 'was het hele leven maar een groot festival'? Niet voor niets trekken we in de zomermaanden en masse naar Biddinghuizen, Werchter, Landgraaf en veel meer mooie plaatsen. Even geen gezeur van de maatschappij, maar gewoon een weekend of langer samenzijn met een groep mensen die elkaar volledig begrijpt.

Onze vrienden van Diesel begrijpen dat ook, maar doen er nog een schepje bovenop. Het merk heeft onder het motto 'Diesel Island: land of the stupid, home of the brave' een eiland gekocht waar een nieuwe samenleving opgebouwd zal worden. Gewoon beginnen vanaf nul. Nieuwe wetten en geen sociale misstanden. Een land voor 'only the brave'.

Wij van Festivalinfo sluiten ons hier natuurlijk helemaal bij aan en om je alvast warm te maken voor Diesel's nieuwe eiland geven wij vier Diesel Be Stupid shirts weg! Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een mailtje sturen naar [email protected] met daarin de reden waarom jij naar Diesel's nieuwste eiland wilt. Winnaars krijgen per e-mail bericht. We zien je daar!



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Kylie Minogue1

EXTRA KAARTEN BESCHIKBAAR VOOR KYLIE MINOGUEOp 17 maart staat Kylie Minogue in de Heineken Music Hall voor een concert....

marikejagernews.jpg

MARIKE JAGER NAAR PARADISO De nederlandse singer-songwriter Marike Jager komt naar Paradiso voor een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.