Winnen: 2x2 kaarten Slackers in Duycker

Door tomvanbavel op 02 februari 2011 - 13:44 Slacker is de electro-avond van Duycker en resident DJ Dem Slackers. Met shows in de UK, Duitsland & Frankrijk, wordt de DJ internationaal gezien als de upcoming man van de Electro scene. Deze editie wordt extra hard, want voor deze avond heeft hij Joost van Bellen, Mike Mago en Spliph uitgenodigd.

Slackers vindt plaats op 5 februari in poppodium Duycker te Hoofddorp. Wil je daarbij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor deze avond.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Slackers wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Slackers zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Slackers' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



frontstage

NIEUWE ELBOW, ODDSTREAM EN MEER IN FRONTSTAGE RADIOHet is weer woensdag! Dat betekent dat wij ons naar de studio haasten om aan...

tito jackson5

TITO JACKSON KOMT NAAR APELDOORN Voormalig lid van de Jackson 5 en broer van Michael Jackson, Tito Jackson...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.