Winnen: 2x2 Teitur in de Amstelkerk

Door tomvanbavel op 20 januari 2011 - 16:37 De Faeröerse singer-songwriter Teitur Lassen, beter bekend als Teitur, kwam in 2003 met zijn debuutalbum. Sinds dien is het hard gegaan met de man. Hij stond al in het voorprogramma van John Mayer, Rufus Wainwright en Radiohead. Naast 4 Engelstalige albums heeft hij ook een cd in het Faeröers gemaakt.

Teitur geeft op 31 januari een optreden in de Amstelkerk in Amsterdam. Wil je daarbij zijn? Dat kan, want Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Teitur wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Teitur zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Teitur' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



hatebreed_news.jpg10

HATEBREED NAAR HENGELOHet duurt nog bijna een half jaar, maar het staat al vast. De Hardcore band...

Triospherenews1

TRIOSPHERE VERSTERKT SONATA ARCTICA IN PATRONAAT EN... De Noorse progressieve metalband Triosphere komt naar Nederland. De groep...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.