Winnen: 3x2 kaarten The Beat in Fenix

Door tomvanbavel op 14 januari 2011 - 15:47 The Beat wordt, net als The Specials, gezien als de voorlopers van de ska beweging. De band besloot in 1983 om uit elkaar te gaan, maar kwam uiteindelijk toch weer bij elkaar in de oude bezetting. Als vanouds knallen ze met hun ska-hits en classics weer langs alle zalen.

The Beat geeft op 21 januari een concert in Fenix. Wil je daar bij zijn? Dat kan, want Podiuminfo mag namelijk 3x2 kaarten weggeven hiervoor.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar The Beat wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar The Beat zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'The Beat' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



van velzen4

VAN VELZEN MAAKT ZELF CONCERT IN DE HMH BEKENDAfgelopen vrijdag onthulde Van Velzen in de halve finale van The Voice Of...

Usher1

CONCERT USHER VAN VANAVOND VERPLAATST NAAR MAART Usher zou vanavond een concert geven in Ahoy, maar dit moet hij afzeggen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.