The Tunes en meer in Frontstage Radio!

Door HarmG op 22 december 2010 - 15:57 Feestdagen? Niet in de Frontstage Radio studio's! Daar stoppen we ook in deze tijd van het jaar bloed, zweet en tranen in iedere uitzending. Vanavond spreken we The Tunes, die volgende week voor de tweede maal hun debuutplaat in Paradiso presenteren. Verder hebben we uiteraard een lijst goede muziek voor je: onder andere Elbow, Vanderbuyst en Mads Langer komen voorbij. Luisteren dus!

Elke woensdag van 18:00 tot 19:00 presenteert Martje Schoemaker Festivalinfo's eigen Frontstage Radio. Met de allerlaatste nieuwtjes, concerttips en natuurlijk een lading fijne muziek!

Zo'n programma maken is natuurlijk leuk, maar nog mooier zou het zijn als we ook wat luisteraars hebben. Het programma is via de ether (in Amsterdam en omgeving) te beluisteren via 106.8 FM, op 103.3 via de kabel en (natuurlijk) online via deze link. Schakel vanaf 18:00 om en laat je verrassen. Het programma is via de link live te beluisteren. Na de uitzending komt de show verder on-demand beschikbaar.

Uiteraard zijn we benieuwd naar jouw mening, dus deel die vooral met ons in de comments. Alle feedback is welkom. Tot vanavond op de radio!


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



common

COMMON NAAR NEDERLANDDe Amerikaanse rapper Common zal voor twee shows Nederland bezoeken. 23...

slayernews.gif28

SLAYER EN MEGADETH SAMEN NAAR EINDHOVEN In het kader van de Carnage tour 2011, heeft Rockpodium The Rock Temple uit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.