Winnen: 3x2 kaarten Sensual in het Patronaat

Door tomvanbavel op 10 december 2010 - 14:21 Sensuàl is een exotische mix van jazz, pop en wereldmuziek. Met een Edison Award op zak en een hoop optredens op verschillende festivals en podia, gaat het de band voor de wind. De bandleden gaan al richting de dertig en daarom heet het nieuwe album Trinta (Portugees voor dertig). Het album staat ondermeer in het teken van de 'dertigersproblematiek'.

Op 18 december staat Sensuàl in het Patronaat in Haarlem. Wil jij hier bij zijn? Dat kan. Podiuminfo mag namelijk 3x2 kaarten weggeven voor dit concert.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Sensuàl wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Sensuàl zou willen) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'Sensual' en vermeld in het mailtje je volledige naam.nick en simon20

DERDE SYMPHONICA IN ROSSO SHOW VOOR NICK & SIMONEr is nog een concert aan de Symphonica in Rosso reeks met Nick & Simon...

ilse

ILSE DELANGE MET TWEE SHOWS IN 013 Het gaat goed met country/pop zangeres Ilse DeLange . Ze scoort hit na hit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.