Winnen: 2x2 kaarten Fear Factory in 013

Door tomvanbavel op 26 november 2010 - 14:16 In de jaren 90 maakt het Amerikaanse Fear Factory een inventieve en invloedrijke combinatie van industrial en metal. De groep rond zanger Burton C. Bell en gitarist Dino Cazares stopt echter na interne strubbelingen. Na enkele minder geslaagde pogingen tot een comeback is de groep sinds kort weer echt terug met een nieuw album (Mechanize) en een hoop optredens.

Fear Factory staat op 5 december in 013 met in het voorprogramma High On Fire. Wil je daarbij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het concert.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Fear Factory wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Fear Factory zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Fear Factory' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



WithinTemptation_news.jpg

TOURNEE WITHIN TEMPTATION VERPLAATSTSharon den Adel van Within Temptation maakt vandaag op de website van de...

Recensieplaatje 2

RECENSIES: DE JEUGD, KANYE WEST, NERD, ... Onderstaand een overzicht van de recensies van de laatste weken, met...

REACTIES

Avatar Dextermaniac
vr 26 nov 2010 14:59

Dextermaniac Ik zou er vooral graag heen willen voor High On Fire, meesterlijke band, en 10 keer beter als FF als je het mij vraagt. Helaas is een treinkaartje bij deze wedstrijd niet inbegrepen :P

 0
Avatar Mom-Zillah
ma 29 nov 2010 23:53

Mom-Zillah FF = VETVETVET!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.