Winnen: 3x2 kaarten Kontrust in Atak + meet & greet

Door tomvanbavel op 25 november 2010 - 14:46 Kontrust kwam vorig jaar bijna vanuit het niets met de hit Bomba van het album Time To Tango. Het is moeilijk om de band in een hokje te plaatsen, ze combineren metal, pop en rock. Daarnaast staan de Oostenrijkers bekend om hun energieke live shows.

Kontrust staat 3 december in Atak met in het voorprogramma EverBreak. Nog geen kaarten? Geen probleem. Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het concert en alsof dat nog niet genoeg is win je ook een meet & greet met de band.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Kontrust wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Kontrust zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Kontrust' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



SteveLukathernews

STEVE LUKATHER (TOTO) IN POPPODIUM ATAK EN BOERDERIJOp 15 maart brengt gitaarvirtuoos Steve Lukather (gitarist Toto) een bezoek...

mercuryrevnews

PARADISO KRIJGT DROOMPOPPERS MERCURY REV De alternatieve pop- rockband Mercury Rev komt terug naar Nederland. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.