Winnen: 4x2 kaarten My Favorite Scar in P3 of Baroeg

Door tomvanbavel op 11 november 2010 - 14:57 In de korte tijd dat ze als My Favorite Scar bij elkaar zijn, treedt de band al veel op. Naast de eigen shows speelden ze in voorprogramma’s van Disturbed, Megadeth, We Are The Fallen en in het Gelredome met KISS. Afgelopen zomer hebben ze ook op een hoop Nederlandse festivals gespeeld.

My Favorite Scar staat op vrijdag 19 november in P3 te Purmerend en op zaterdag 27 november in Baroeg te Rotterdam. Podiuminfo mag voor beide concerten 2x2 kaarten weggeven. Daarnaast krijgt elke winnaar ook nog eens het album van de band.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar My Favorite Scar wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar My Favorite Scar zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'My Favorite Scar' en vermeld in het mailtje je volledige naam, adres en naar welk concert je zou willen (P3 of Baroeg)


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



red dead2

ADV. WINNEN: GOODIEBAG RED DEAD REDEMPTION UNDEAD...Red Dead Redemption is een van de betere free-roaming actie games van dit...

pinkpop2010logo.jpg1

NU OF NOOIT 2011 MAAKT SELECTIE BEKEND De selectie van Nu of Nooit 2011 is vandaag bekend geworden! Ook dit jaar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.