Luka Bloom met 2 Meter Sessies langs de theaters

Door RobZ op 08 november 2010 - 15:38 Na bijna 25 jaar '2 Meter Sessies' op televisie en radio is er een geweldig archief van bijna 1.500 prachtige opnamen in beeld en geluid gevormd. Aan iedere opname kleeft een mooi verhaal en wie kan deze beter delen dan de radio- en televisiemaker zelf? Op zijn eigen charismatische en innemende wijze weet Jan Douwe Kroeske het publiek mee te nemen op een muzikale reis door de vele klassiekers die zijn muziekarchief rijk is.

Tijdens de eerste '2 Meter Sessies' theatertour in februari en maart 2009 was de toen nog onbekende Belgische zangeres Selah Sue de muzikale gast. Dit keer neemt Jan Douwe de Ierse singer-songwriter Luka Bloom mee de theaters in, een artiest die gedurende zijn 30-jarige carrière veelvuldig te gast is geweest bij de '2 Meter Sessies' en nog altijd schitterende albums uitbrengt waarmee hij de wereld rond tourt.

2 februari begint de tour in Podium te Vorstin te Hilversum. In bijna een maand wordt de voorstelling 13 keer opgevoerd. Hier vind je de hele lijst.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ben folds

BEN FOLDS IN MAART NAAR PARADISODe Amerikaanse singer-songwriter Ben Folds komt naar Nederland voor een...

sleepysunnews.jpg

WINNEN: 3X2 KAARTEN SLEEPY SUN IN EFFENAAR Sleepy Sun neemt je tijdens liveshows mee op een onvergetelijke muzikale...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.