Royal Beach Concert krijgt een vervolg

Door Marz667 op 22 oktober 2010 - 19:26 Muziekliefhebbers kunnen volgend jaar weer genieten van een concert op het Scheveningse strand. De organisatie maakte vrijdag bekend dat het Royal Beach Concert een vervolg krijgt.

Initiatiefnemer Bob Reiche wil het succes van de eerste editie evenaren en stelt dat op 4 juni in ieder geval een internationale wereldartiest of band het podium betreedt. 'We streven naar een sfeervol concert en motiveren de artiesten om, net als Bon Jovi, vooral veel greatest hits te spelen.' Reiche verwacht eind november de line-up bekend te kunnen maken.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Avenged sevenfold6

AVENGED SEVENFOLD VANAVOND IN BELGIË AFGELASTDoor onverwachte ziekte ziet Avenged Sevenfold (A7X voor de vrienden) zich...

kanenews.jpg

KANE IN NIJMEGEN VANAVOND VERPLAATST Op de website van Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen, waar vrijdag 22...

REACTIES

Avatar mr_dopehat
vr 22 okt 2010 19:48

mr_dopehat Succes? er waren toch maar 50.000 kaarten verkocht van de verwachte 100.000? Omdat de zogenaamde "veiligheids plannen" niet in orde waren.. Lag gewoon puur aan het belachelijke prijs kaartje.

Ben benieuwd welke artiest er volgend jaar komt en wat voor prijs ze daarvoor willen vragen.

 0
Avatar BasP
vr 22 okt 2010 20:49

Wrong mr_dopehat schreef:
Succes? er waren toch maar 50.000 kaarten verkocht van de verwachte 100.000? Omdat de zogenaamde "veiligheids plannen" niet in orde waren.. Lag gewoon puur aan het belachelijke prijs kaartje.

Ben benieuwd welke artiest er volgend jaar komt en wat voor prijs ze daarvoor willen vragen.


De meeste kaarten waren verkocht dankzij bankgiro loterij. Zullen ze vast weer doen. Gegarandeerd publiek dus.

 0
Avatar 11je
vr 22 okt 2010 21:02

ada k Was er bij en ja, via de bankgiro loterij gratis tickets en incl. busreis... alleen die prijswinnaars in het eerste vak en dus de vette betalers hadden redelijk waar voor hun geld, want het drinken en eten was a-sociaal duur en alleen 1e vak zag nog wat live op het podium. En voor de organisatie: zorg voor water bij toiletten als het zulk weer is, zorg per vak voor muntverkooppunten en dan die busreis: zo ver omrijden de terugweg! Voor mij geen 2e keer (ook niet gratis dus) met de bus in elk geval!

 0
Avatar CrashingOnTheStage
vr 22 okt 2010 21:52

CrashingOnTh.. Ik was er en nee, niet door die fantastische loterij. Maar opzich vond ik het super, tja, Bon Jovi wat wil je.. En op 't strand is ook weer ff anders. Mja, de prijs was voor mijn zicht echt belachelijk. Stond vooraan in E/F. Maar er moet echt iets MEGA GEWELDIGS komen (iets als Bon Jovi, maar niet weer Bon Jovi) wil ik daar weer heen gaan..

 0
Avatar romy74
za 23 okt 2010 19:18

romy74 1 van de 3 headliners van glastonbury neerzetten dan raakt het zowiezo uitverkocht

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.