Winnen: 3x2 kaarten Sensual in Tivoli + nieuw album

Door tomvanbavel op 22 oktober 2010 - 12:41 Sensuàl is een exotische mix van jazz, pop en wereldmuziek. Met een Edison Award op zak en een hoop optredens op verschillende festivals en podia, gaat het de band voor de wind. De bandleden gaan al richting de dertig en daarom heet het nieuwe album Trinta (Portugees voor dertig). Het album staat ondermeer in het teken van de 'dertigersproblematiek'.

Op 31 oktober staat Sensuàl in Tivoli de Helling. Wil jij ook naar deze releaseparty van het nieuwe album? Geen probleem! Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor dit concert en alle prijswinnaars krijgen ook nog eens het nieuwe album.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Sensuàl wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Sensuàl zou willen) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'Sensuàl' en vermeld in het mailtje je volledige naam en adres.
doornroosjenijmegen

DRIE KEER NEDERLAND VOOR OSUKA MONAURAIL Osuka Monaurail , een negenkoppige band uit Tokyo, komt naar Nederland voor...

voiceofholland2

ZEVEN VOICE OF HOLLAND CONCERTEN IN HMH De populariteit van The Voice Of Holland lijkt alleen maar toe te nemen....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.