Winnen: 2x2 kaarten Only Seven Left in 013

Door tomvanbavel op 08 oktober 2010 - 11:11 De jonge Hilversumse pianorockband Only Seven Left staat aan het begin van hun carrière. Het debuutalbum, It Was All A Dream, is net uitgekomen. De toekomst is veelbelovend, zo stonden ze al in het voorprogramma van Metro Station, De Dijk en Destine.

Only Seven Left staat op 22 oktober in de kleine zaal van 013 in Tilburg. Het voorprogramma bestaat uit Monomania en Young & Desperate. Wil je daar ook bij zijn? Komt mooi uit, Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Only Seven Left wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar de Only Seven Left zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Only Seven Left' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TV Buddhas

TV BUDDHAS NAAR AMSTERDAM TV Buddhas was vorig jaar een graag geziene gast op de Nederlandse...

princenewsss2

PRINCE IN SPORTPALEIS ONZEKER DOOR ONVERWACHTE... Lieten we eerder al weten dat de voorverkoop voor Prince werd uitgesteld,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.