De start verkoop Prince om productionele redenen uitgesteld

Door Marz667 op 05 oktober 2010 - 11:22 Normaal gezien zou vrijdagmorgen om 9 uur de verkoop van de tickets voor het optreden van Prince van start gaan. Dat is echter niet het geval. Omwille van productionele redenen is deze datum uitgesteld.

Volgens de organisatoren zouden er nog enkele aanpassingen moeten gebeuren "aan de technische lay-out van de zaal". Pas deze klaar is, zullen er tickets verkocht worden.

Personen kunnen zich in tussentijd wel registreren. Wie zijn e-mailadres achterlaat op www.teleticketservice.com, wordt op de hoogte gebracht van de datum waarop de tickets verkocht zullen worden.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



John Legend7

JOHN LEGEND EN THE ROOTS SAMEN NAAR AMSTERDAMNaar aanleiding van het nieuwe album Wake up! komen John Legend en The...

Trijntje Oosterhuis2

CONCERTEN TRIJNTJE OOSTERHUIS VERPLAATST WEGENS ZIEKTE De Nederlands zangeres Trijntje Oosterhuis heeft een aantal van haar...

REACTIES

Avatar Casper
di 05 okt 2010 11:34

Casper De verkoop van de kaartjes is uitgesteld omdat de zaal nog niet klaar is, maar het concert blijft op dezelfde dag, begrijp ik dit nou goed?

 0
Avatar rvs-mick
di 05 okt 2010 13:03

rvs-mick belgenlogica...

 0
Avatar awakening
di 05 okt 2010 13:44

awakening Dat is toch logisch:Het kan blijken dat deze venue toch niet geschikt is voor de productie, of het kan betekenen dat eventuele technische aanpassingen een ander kostenplaatje met zich meebrengen wat de ticketprijs doet veranderen.....

 0
Avatar smellycat
do 07 okt 2010 14:11

smellycat Ben benieuwd wat dit gaat worden want het concert staat nu al niet meer op de lijst van de ticketservice. Wordt ook wel heel kort dag inmiddels natuurlijk!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.