Winnen: 2x2 kaarten Jimi Hendrix Tribute!

Door HarmG op 24 september 2010 - 16:05 Jimi Hendrix is een van de meest bekende en invloedrijkste gitaristen ooit. De Amerikaan bracht een revolutie in het gitaarspelen teweeg door het gebruik van nieuwe akkoorden, feedback en vernieuwende opnametechnieken. Hij overleed 40 jaar geleden.

Ter ere van Hendrix staat de groep Are You Experienced? op zaterdag 2 oktober in de Melkweg. De groep is in 1996 opgericht door John Campbell, zelf groot Hendrix fan.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het optreden van Are You Experienced? op 2 oktober in de Melkweg!

Wil jij graag bij dit concert aanwezig zijn? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een mailtje sturen en in je Agendainfo aangeven dat je graag naar Are You Experienced? wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar [Are You Experienced? wilt) voor 30 september naar [email protected] onder vermelding van 'Jimi Hendrix’ en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Tim Vanhamel

VIJF KEER NEDERLAND VOOR BROKEN GLASS HEROES Broken Glass Heroes , de nieuwe band van Tim VanHamel en Pascal Deweze, komt...

wovenhandnewss.gif1

WOVEN HAND NAAR HEDON Woensdag 15 december speelt Woven Hand in het Zwolse poppodium Hedon. In...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.