Recensies: Jack Parow, Interpol, Arcade Fire...

Door Marz667 op 07 september 2010 - 17:09 De gebruikelijke zomerstilte was ook binnen de cd-sectie op Festivalinfo te merken! De bands zijn allemaal druk aan het touren en hebben de warme studioruimtes en drukke promoties even ontweken. De zomer is blijkbaar geen goede tijd voor echt grote releases, maar we maken alsnog graag een overzicht van een aantal leuke en nieuwe cd-recensies op Podium- en Festivalinfo.
. .
. .

We hebben onlangs een cd-recensie geplaats van o.a. Jacqueline Govaert (ex-Krezip), Jack Parow, Interpol, Tokyo Ska Paradise Orchestra, Arcade Fire en Oceansize. Klik op de betreffende coverart om de cd-rencensies te lezen - en zie hier alle cd-recensies op Podium- en Festivalinfo.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Morcheebanews

MORCHEEBA KOMT IN HET KONINKLIJK CIRCUSMorcheeba is terug. In originele bezetting. Zeven jaar deed de groep het...

anciennebelgique3

CONCERTEN IN AB VOORTAAN ONLINE TE BELUISTEREN Dat de Ancienne Belgique (AB) concerten organiseert van binnen -en...

REACTIES

geen avatar
wo 08 sep 2010 17:07

jochem Even over de recensie over Interpol. Je zegt dat het album minder is door het vertrek van Carlos D. Hij heeft echter nog wel meegeschreven en gespeeld op deze plaat.

 0
Avatar Stofje
wo 08 sep 2010 19:03

Stofje Yep, we (Festivalinfo) zijn er gisterenavond al op geattendeerd. Slordige fout, die de gehele essentie van de recensie toch wat onderuit haalt. Jammer, kan gebeuren. Dank je wel voor je feedback!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.