Winnen: 2x2 kaarten voor Keith Caputo

Door Sheryla op 29 augustus 2010 - 16:28 Keith Caputo kennen we allang niet meer enkel als zanger van de Amerikaanse hardcore/ metalband Life of Agony, ook als solo-artiest heeft hij zijn sporen verdiend. Zijn eigen nummers zijn rustiger dan zijn werk met Life of Agony. Maar ondanks dat hij dan minder mag brullen is de passie in zijn stem niet verloren gegaan. Op dinsdag 14 september is Keith Caputo intiem te bewonderen in de kleine zaal van de Effenaar.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het concert van Keith Caputo in de Effenaar.

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze kaarten is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar het optreden van Keith Caputo wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van Keith Caputo pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent, Heb je nog geen Agendainfo account? Geen nood! Registeren doe je in een handomdraai

Stuur de link van je Agendainfo gebruikers pagina (met daarin aangegeven dat jij naar Keith Caputo zou willen) naar [email protected] onder vermelding van Keith Caputo en vermeldt in het mailtje je naam.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Waterboys1

THE WATERBOYS VOOR SHOW NAAR DEN HAAGDe Schotse band The Waterboys komen weer eens naar Nederland. De band die hun...

biffyblyro_news.jpg21

DOORNROOSJE KRIJGT BIFFY CLYRO De mannen van Biffy Clyro komen naar Nederland. De band zal op donderdag 14...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.