Vrienden van Amstel Live komt met nieuw evenement

Door Cartman91 op 25 augustus 2010 - 15:13 'Helden van Amstel Live!' zo heet het nieuwe evenement van 'Vrienden van Amstel Live!'. Op dit evenement zullen bekende 3 Nederlandse artiesten bekende hits van hun idolen ten gehore brengen.

Zo zullen Miss Montreal, VanVelzen en Nick & Simon nummers gaan spelen van onder meer Queen, The Police, The Beatles, Bon Jovi en Keane. VanVelzen: "Ook voor ons als artiest is 'Helden van Amstel Live!' een hele bijzondere avond. We kunnen het publiek laten zien waar we vandaan komen en wat ons heeft geïnspireerd om zelf muzikant te worden. Natuurlijk zullen we ook wel een eigen hit spelen, maar op deze avond kijk ik toch vooral uit naar de nummers van Queen en The Police”.

Edwin Evers is de presentator en tevens is hij samen met zijn Edwin Evers Band de begeleidingsband van dit van dit evenement.

3 artiesten, 9 helden en 27 nummers. Dit zijn de ingrediënten voor een nostalgische muziek avond.

Helden van Amstel Live vindt plaats op 22 oktober in Lijm en Cultuur te Delft. Een kaartje kost 25 euro (exclusief reserveringskosten). De aanvang is om 20:30 uur, deuren openen om 19:00 uur.

Voor meer info over dit nieuwe evenement van Vrienden van Amstel Live kijk hier


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



babycakesnews2

THE POWERFEST KOMT MET BABYCAKES PARTY IN AMSTERDAMIn 2007 begon Paul Griffiths met zijn kledinglijn Babycakes, hij bestelde 200...

Electric Six5

ELECTRIC SIX NAAR DE MELKWEG De rockers van Electric Six komen naar Amsterdam. Voor het optreden hebben...

REACTIES

Avatar reijntje
wo 25 aug 2010 16:46

reijntje Het lijkt me in ieder geval leuker om Van Velzen en Nick & Simon nummers van een ander te horen spelen dan hun eigen. Wat dat betreft is dit een vooruitgang....maar het zal toch een baggeravond blijven

 0
Avatar HooksinVincent
do 26 aug 2010 10:00

HooksinVincent Nuff said

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.