Robin Gibb (Bee Gees) zegt concert Amsterdam af

Door Marz667 op 24 augustus 2010 - 13:09 Bee Gees-zanger Robin Gibb heeft zijn concerten in Amsterdam, Leipzig en Dresden afgezegd. Dat valt te lezen op zijn website.

Het concert in de Amsterdamse Heineken Music Hall zou volgende week dinsdag plaatsvinden. Er wordt nog besloten of er vervangende concerten worden gegeven, of dat bezoekers hun geld voor de concertkaarten kunnen terugvragen.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



jager1

JÄGERMEISTER WORLD WILD EVENT IN AMSTERDAMOp vrijdag 17 september aanstaande organiseert Jägermeister in de Flex Bar in...

bigboinews1

BIG BOI (OUTKAST) NAAR PARADISO AMSTERDAM De 35-jarige Big Boi komt naar Amsterdam. De Amerikaans rapper en lid van...

REACTIES

Avatar kuifje
wo 25 aug 2010 11:37

kuifje Ik heb net een mailtje van Eventim ontvangen:

Het concert dat Robin Gibb op dinsdag 31 augustus zou geven in de Heineken Music Hall is om gezondheidsredenen verplaatst naar vrijdag 22 oktober. De Bee Gees zanger onderging vorige week een succesvolle spoedoperatie en moet de komende weken in rust herstellen.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Mocht u op de nieuwe datum verhinderd zijn, dan kunt u in het geval van een Ticketdirectkaart een schriftelijk verzoek indienen via [email protected]. Hebt u zogenaamde hard copy kaarten, dan moet u deze opsturen aan Eventim met een brief waarin u vraagt om restitutie van uw kaarten.


Heeft u naar aanleding van deze berichtgeving nog vragen, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via [email protected].

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.