De Festivalinfo-sfeerverslagen bestaan 1 jaar!

Door Marz667 op 17 augustus 2010 - 17:09 Op 17 augustus 2009 lanceerde Festivalinfo de sfeerverslagen! Vandaag is het precies een jaar later en zijn er ruim 200 sfeerverslagen on-line gekomen. Festivalinfo is natuurlijk al jaren de plek voor al je festivalvoorpret, maar we hebben hieraan een extra dimensie kunnen geven. De sfeerreportage-sectie geeft een zo goed mogelijk beeld van de sfeer op de festivals.

Grote festivals als Pukkelpop, Pinkpop, Dour, Zwarte Cross, Rock Am Ring en Sziget werden aangedaan door onze sfeerfotografen, maar ook de kleine(re) festivals worden vastgelegd, zo zal Festivalinfo (wederom) aanwezig zijn bij een groot aantal Popronde-festivals. Festivalinfo heeft momenteel tientallen enthousiaste, leuke en goede sfeerfotografen om heel Nederland en België mee te coveren. We blijven hiernaast natuurlijk ook doorgaan met het fotograferen van artiesten op festivals.

..
..
..
..

De sfeerreportage-sectie vind je in het hoofdmenu onder het linkje 'sfeerreportages'. En aan de linkerkant van elke pagina vind je een lijst van de laatst gepubliceerde sfeerreportages. Festivalinfo krijgt van veel (website/festival)bezoekers positieve reacties rond de sectie. Ook wij vinden het natuurlijk een goede toevoeging aan de websites en zullen hopelijk veel meer jubileums gaan halen.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



frontstage

VANAVOND WEER FRONTSTAGE RADIO!Vanavond is het alweer tijd voor de vierde uitzending van Frontstage Radio....

KOOLTHEGANGnews2

KOOL & THE GANG NAAR DE WAERDSE TEMPEL IN HEERHUGOWAARD Op 11 december dit jaar komen de supersterren van Kool & The Gang naar...

REACTIES

Avatar pollepom
di 17 aug 2010 21:47

pollepom Wow! Super die foto's! Ben lang niet bij al die festivals geweest maar dat maakt ze niet minder leuk. Mooie portretjes. Thanx!

 0
Avatar BasP
vr 20 aug 2010 08:27

Wrong Maar vergeet niet om goed op de mooie vrouwen te richten met die camera!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.