Perquisite in september, oktober en november op tournee

Door Marz667 op 05 augustus 2010 - 17:18 Perquisite heeft de laatste twee jaar als componist/producer behoorlijk aan de weg getimmerd, met bijvoorbeeld een samenwerking met Pete Philly. Nu is het tijd voor een eerste volwaardig solo-album, waarop hij de samenwerking aangaat met verschillende Nederlandse zangers en zangeressen.

De plaat wordt bijgestaan door een uitgebreide tournee door Nederland. Dit op 18 september in Rotown Rotterdam, 23 september in Muziekgieterij Maastricht, 30 september in Merleyn Nijmegen, 9 oktober in Melkweg Amsterdam, 21 oktober in 013 Tilburg, 29 oktober in Paard van Troje Den Haag, 4 november in Nieuwe Nor Heerlen, 5 november in Tivoli De Helling Utrecht, 6 november in Brogum Zierikzee, 11 november in Luxor Live Arnhem, 12 november in Simplon Groningen, 13 november in Burgerweeshuis Deventer, 18 november in Mezz Breda en 19 november in Patronaat Haarlem.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



blindboysofalabama2

BLIND BOYS OF ALABAMA DRIE KEER IN NEDERLANDDe met Grammys overladen Amerikaanse gospelband The Blind Boys Of Alabama...

slayernewss.jpg28

GEEN VERVANGEND CONCERT SLAYER Het lijkt wel alsof er een vloek rust op de combinatie Slayer en 013. Een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.