Win kaarten voor Jack Parow in de Effenaar

Door Sheryla op 29 juni 2010 - 22:40 Aanstaande donderdag staat de Zuid-Afrikaanse rapper Jack Parow in de Melkweg te Amsterdam. Op vrijdag 2 juli staat de rapper tijdens Petit Foulard in de Effenaar te Eindhoven. Op deze avond is niet alleen Jack Parow te bewonderen maar ook niemand minder dan Boemklatsch! Daarnaast exposeert Tim Enthoven zijn laatste zeefdrukken en laat Rick Berkelmans tien gigantische designertoys zien.

Podiuminfo mag 1x2 kaarten weggeven voor de avond in de Effenaar! Ook krijgt de winnaar het debuutalbum van Jack Parow in tweevoud!

Wil jij graag samen met een vriend of vriendin op deze avond aanwezig zijn? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een mailtje sturen en in je Agendainfo aangeven dat je graag naar Jack Parow wilt. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Jack Parow zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Jack Parow' en vermeld in het mailtje je volledige naam


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



melkweg_amsterdam_news.jpg1

FRIGHTENED RABBIT NAAR AMSTERDAMNaast optredens op Lowlands, Pukkelpop en Haldern komt Frightened Rabbit...

marinanews.jpg1

MELKWEG KRIJGT MARINA AND THE DIAMONDS Niet alleen Pukkelpop en Lowlands zal worden aangedaan door Marina and the...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.