Winnen: 2x2 kaarten voor Jack Parow

Door Sheryla op 18 juni 2010 - 15:34 De Zuid-Afrikaanse rapper Jack Parrow is voornamelijk bekend geworden in de Zuid Afrikaanse rap scene en heeft gewerkt met o.a. Fokofpolisiekar en Die Antword. Nu Nederland helemaal in het teken staat van het WK, het label TopNotch de rapper heeft getekend en Jack Parow zijn debuutalbum (nog wel in Nederland te verschijnen) heeft uitgebracht, staat haast niets meer in de weg om de rapper met zijn catchy Zuid-Afrikaanse en Engels gerapte teksten te bekijken.

Op donderdag 1 juli staat Jack Parow in de Melkweg te Amsterdam. Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven!

Wil jij gratis bij dit concert aanwezig zijn? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een mailtje sturen en in je Agendainfo aangeven dat je graag naar Jack Parow wilt. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Jack Parow zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Jack Parow' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



paulweller2

PAUL WELLER TE ZIEN IN TIVOLIPas nog in Nederland voor twee concerten, maar in september alweer terug voor...

Jack Daniels Logo2

ADV: WIN KAARTEN VOOR DE BESTE EUROPESE FESTIVALS... Al vanaf het eerste uur in Lynchburg is Jack Daniel’s verbonden aan muziek....

REACTIES

Avatar staynice
ma 21 jun 2010 09:35

staynice fokofpolisiekar? haha...mooie naam

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.