Club Poema blijft open met kleine wijzigingen

Door Marz667 op 17 juni 2010 - 15:00 Wie ergens hard voor werkt wordt daar uiteindelijk ook voor beloond. Je kan wel stellen dat in dit geval praktisch heel ravend Nederland wordt beloond. Na het nieuws dat Club Poema haar deuren zal sluiten heeft ongeveer heel Nederland die ook maar een beetje liefde heeft voor techno, zich ingezet.

Er werd een petitie gestart en binnen 1,5 dag stond de teller al op 2000+ en verspreidde dit nieuws zich als een virus over het internet. Vele ravers toonden hun betrokkenheid en support. Vrienden, kennissen en relaties boden hun hulp aan en dit alles bij elkaar heeft uiteindelijk zijn vruchten afgeworpen. De aanhangers hebben de eigenaren weten te overtuigen dat dit geen verstandig plan is en er een groot gat zal vallen in het Utrechtse uitgaanscircuit op technogebied. Club Poema gaat in ieder geval door en dit mag van de daken geschreeuwd worden.

Er zullen een aantal kleine wijzigingen in het concept plaats vinden, waaronder; meer aandacht voor langere DJ sets, zodat artiesten hun hele muzikale repertoire kunnen tonen en niet alles in 1,5 uur hoeven te proppen. Dit zal de kwaliteit van de avonden alleen maar ten goede komen. Daarnaast zullen er een aantal terugkerende concepten ontwikkeld worden.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Dj Shadow

WATT VERPLAATST OPTREDEN DJ SHADOWHet optreden van DJ Shadow, op 29 juli, wordt verplaatst naar Paard van Troje...

Adam Green2

ADAM GREEN NAAR EKKO De Amerikaanse singer-songwriter Adam Green komt naar Nederland. Op zondag...

REACTIES

Avatar jopkop
do 17 jun 2010 17:07

jopkop het stinkt daar altijd zo... en die lockers zijn echt klote..

 0
Avatar Guidovm
wo 23 jun 2010 15:59

Guidovm He jopkop je stink zelf en je weet het!
Goed nieuws ook voor mensen buiten Utrecht!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.