Winnen: 2x2 kaarten voor Crowbar

Door Sheryla op 10 juni 2010 - 14:16 Crowbar is de legendarische sludge-metal-act uit Louisana. De al meer dan twee decennia bestaande band heeft een rijke geschiedenis aan bandleden en de afgelopen tien jaar is alleen zanger Kirk Windstein een constante factor geweest. Sinds het ontstaan van de band heeft Crowbar een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van sludge metal door een uniek geluid neer te zetten. Op zondag 20 juni brengt Crowbar het karakteristieke extreem langzame, lage, meeslepende en zware metal geluid naar de P60 in Amstelveen.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Crowbar in de P60!

Wil jij graag bij deze avond aanwezig zijn? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit optreden wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Crowbar-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo gebuikers pagina (met daarin aangegeven dat jij naar Crowbar zou willen) naar
[email protected] onder vermelding van Crowbar en vermeldt in het mailtje je naam. Let op: deze actie is geldig tot 17 juni.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



alibnews

RAP, STAND-UP COMEDY EN FREESTYLE SOCCER MET ALI B... Ali B is toe aan zijn derde voorstelling en daarvoor trekt hij op met...

ToroYMoinews1

NAAST PUKKELPOP EN DE AFFAIRE, OOK AMSTERDAM VOOR... De zomerse, zwevende, indie electro van Toro Y Moi is ernstig aanstekelijk...

REACTIES

Avatar guidotool
di 15 jun 2010 16:50

guidotool Dit is vet!!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.