One Republic, Milow en Jason Derülo naar Paradiso

Door Emma op 01 juni 2010 - 16:29 Poppodium Paradiso heeft weer enkele artiesten aan zijn programma toegevoegd. Onder andere Jason Derulo en One Republic zullen naar Amsterdam afreizen.

De Amerikaanse rockers van One Republic staan op 2 september op de Grote zaal. Kaarten kosten €18,50 (excl. lidmaatschap) en zijn vanaf 5 juni te koop.

In 2009 speelde Milow twee uitverkochte shows in de grote zaal en nu mag hij het nog een keer proberen. Op 28 augustus zal hij een akoestisch set spelen in de Tolhuistuin. Milow speelt samen met Tom Vanstiphout en Nina Babet. Kaarten voor dit concert kosten €22,- (incl. daglidmaatschap) en er is maar een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij!

Tenslotte komt de Amerikaanse zanger, songwriter, acteur en danser Jason Derülo naar het Amsterdamse podium. Hij zal op maandag 20 september een show verzorgen. Kaarten kosten €17,50 (excl. lidmaatschap) en zijn te koop vanaf 5 juni.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



tivolinieuw.jpg9

EELS EN TWO DOOR CINEMA CLUB OOK NAAR TIVOLIEerder al maakten we bekend dat de Amerikaanse band Eels eind dit jaar naar...

trentemoller

TRENTEMØLLER NAAR AMSTERDAM EN UTRECHT De Deense artiest Anders Trentemøller komt naar Nederland. Op 31 mei...

REACTIES

geen avatar
vr 04 jun 2010 11:48

catzewatze En nog altijd geen Belgische datum voor OneRepublic :(

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.