Ziggo Dome wordt nog groter

Door Marz667 op 27 mei 2010 - 09:59 De nieuwe poptempel Ziggo Dome in Zuidoost is nog niet eens open, maar het project wordt nu al uitgebreid met een groot entreegebouw.

De grote entree komt tussen de ArenA en de Ziggo Dome in te staan. Het entreegebouw gaat in totaal 9 miljoen euro kosten en wordt vier etages hoog. Links van de entree staan kantoren en rechts een hotel. Vlak boven het entreegebouw is een restaurant.

Erik Molenaar, bestuursvoorzitter van initiatiefnemer Black Box Real Estate (BBRE), is blij met de uitbreiding. Volgens hem moet een evenement in de Ziggo Dome een totaalbeleving worden. "Met het nieuwe gebouw kan er worden ingespeeld op andere evenementen in het gebied, zoals van de ArenA of de Heineken Music Hall."

De Ziggo Dome biedt straks ruimte aan 15.600 mensen en heeft de vorm van een zwarte doos. De nieuwe concerthal gaat waarschijnlijk eind 2011 open voor publiek.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



65daysofstaticnews2

65DAYSOFSTATIC OP CLUBAVOND KLUB RADARDe instrumentale post-rockers van 65daysofstatic komen naar Nederland. De...

Gorillaz76

GORILLAZ NAAR HEINEKEN MUSIC HALL Gorillaz komt dit najaar naar Nederland. Eerder werd al bekend dat de band...

REACTIES

Avatar smellycat
do 27 mei 2010 11:15

smellycat Ik hou m'n hart vast... Nu heeft Mojo straks dus ook nog eens een eigen lokatie. Je zou zeggen dat concerten dan goedkoper moeten gaan worden daar ze geen lokatie meer voor enkele dagen (ja op- en afbouw podium kost ook tijd) hoeven te huren.. Waarom zegt een stemmetje in mij dat de concerten niet goedkoper gaan worden?? :-)

 0
Avatar Tim
do 27 mei 2010 11:24

Tim ik voorzie een megafestival in HMH, Ziggo Dome en ArenA. Hoewel dat waarschijnlijk duurder zal zijn dan een grasveld afhuren eigenlijk.

 0
Avatar BasP
do 27 mei 2010 11:48

Wrong Tim schreef:
ik voorzie een megafestival in HMH, Ziggo Dome en ArenA. Hoewel dat waarschijnlijk duurder zal zijn dan een grasveld afhuren eigenlijk.


Arena = main stage, Ziggo Dome = local talents, HMH = rokershok. ik zie het helemaal voor me! :)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.