cabaret: Claudia de Breij - Wat Als in Koninklijke Schouwburg op ZATERDAG 01 JUNI 2024

  • Claudia de Breij
    Vrienden van Amstel LIVE! - 22/01 - Ahoy
    © Charles Batenburg
  • Claudia de Breij
    Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg
    © Bianca Berger
  ZA.
01 JUN
CLAUDIA DE BREIJ - WAT ALS Koninklijke Schouwburg, Den Haag
2024
 
Hoofdprogramma Claudia de Breij

Extra informatie

Claudia de Breij. Inmiddels is er geen generatie meer te benoemen die niet met haar muziek, voorstellingen en boeken is opgegroeid en noem een theaterprijs en Claudia ontving hem. Aan haar vinger prijkt bovendien sinds 2015 de Louis Davidsring, die ze uit handen van Herman van Veen mocht ontvangen. Claudia de Breij nam een hoognodige adempauze na haar door pers en publiek bejubelde derde Oudejaarsconference. Inclusief terugkijkers waren er zo’n vier miljoen mensen die daarvan genoten hebben, maar Claudia moest even alleen zijn. Nu is ze uitgerust, geïnspireerd en terug in het theater met haar gloednieuwe voorstelling 'Wat Als'.

Route naar Koninklijke Schouwburg

De Koninklijke Schouwburg ligt in het hart van Den Haag. Ministeries en andere overheidsorganen maken graag gebruik van de Koninklijke Schouwburg vanwege de ligging vlak bij het Binnenhof en de vele ministeries. Ook voor gasten van buiten de stad i..

Bekijk complete route naar Koninklijke Schouwburg Den Haag
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Koninklijke Schouwburg in Den Haag? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Claudia de Breij - Wat Als plaatsvindt.

FOTO'S VAN Claudia de Breij

Foto Claudia de Breij te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Claudia de Breij te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Claudia de Breij te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Claudia de Breij te Vrienden van Amstel LIVE! - 22/01 - Ahoy Foto Claudia de Breij te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Claudia de Breij te Vrienden van Amstel LIVE! - 22/01 - Ahoy
 
Bekijk alle 9 foto's van Claudia de Breij

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws