cabaret: Youp Van 't Hek - De Laatste Ronde in Stadsschouwburg Utrecht op ZATERDAG 18 MEI 2024

  ZA.
18 MEI
YOUP VAN 'T HEK - DE LAATSTE RONDE Stadsschouwburg Utrecht, Utrecht
2024
 
Hoofdprogramma Youp van 't Hek
Voorstelling uitverkocht
Youp Van 't Hek - De Laatste Ronde in Stadsschouwburg Utrecht is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is deze voorstelling uitverkocht.

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Extra informatie

Op tijd weg van het feestje. Dat was een van de ware wijsheden van Youp zijn vader. Dus gaat hij stoppen. Dit wordt zijn laatste theaterseizoen. Stoppen op zijn zeventigste! Hij zet geen punt, maar een feestelijk uitroepteken achter zijn vrolijke carrière. Voor die tijd reist hij nog één keer met De Laatste Ronde langs alle Nederlandse en Vlaamse theaters waar hij de afgelopen vijftig jaar met zoveel plezier heeft gespeeld. Nog een keer keihard lachen om alles wat het leven in zijn ogen aantrekkelijk en belachelijk maakt. En we weten: dat is veel. Heel veel zelfs. Zeker zoals Youp het ziet en helemaal hoe hij het vertelt.

Route naar Stadsschouwburg Utrecht

De Stadsschouwburg is het best bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht CS stoppen de lijnen 3*, 4 , 8 en 11 èn alle streekbussen bij de nieuwe halte op de Lucasbrug.Informatie openbaar vervoer: 0900 9292 (€ 0,50 per minuut) *Gewijzigd..

Bekijk complete route naar Stadsschouwburg Utrecht Utrecht
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Stadsschouwburg Utrecht in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Youp Van 't Hek - De Laatste Ronde plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws