concert: Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour in De Domijnen op DONDERDAG 02 MEI 2024

  • Slagerij van Kampen
    Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg
    © Filip Heidinga
  • Slagerij van Kampen
    Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg
    © Filip Heidinga
DO.
02 MEI
SLAGERIJ VAN KAMPEN - 40 JAAR JUBILEUMTOUR De Domijnen, Sittard
2024
Hoofdprogramma Slagerij van Kampen

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 02 mei 2024.
Dat is 22 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Een Edison Award, een gouden cd, vele theatertournees, tv-optredens en een liveoptreden voor Nelson Mandela: Slagerij van Kampen heeft de afgelopen 40 jaar prachtige successen geboekt. Ze staan bekend als dé inspiratie van vele slagwerkgroepen over de hele wereld.

Het typische Van Kampen-geluid, een unieke stijl van synchroon drummen met ongekend veel variaties, is gebaseerd op de stijl van de legendarische Burundi Drummers. Oprichter Willem van Kruijsdijk: “Al vroeg was ik onder de indruk van de Burundi Drummers, ik moet een jaar of twaalf zijn geweest toen ik ze voor het eerst hoorde. Van deze unieke manier van unisono drummen gaat een enorme oerkracht uit." Na 40 jaar is deze oerkracht nog steeds onmiskenbaar te zien, te horen en te voelen in de optredens van Slagerij van Kampen.

In deze 40 Jaar Jubileumtour smelten het prachtige verleden en het krachtige, indrukwekkende heden samen tot een fantastische live-ervaring. De hartverwarmende energie van de bandleden, de prachtige visuele effecten en de overweldigende oerdrift van de drums zorgen wederom voor een onuitwisbare indruk. Slagerij van Kampen: een tijdloos ritmisch fenomeen!

Foto's van Slagerij van Kampen

Foto Slagerij van Kampen te Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg Foto Slagerij van Kampen te Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg Foto Slagerij van Kampen te Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg Foto Slagerij van Kampen te Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg Foto Slagerij van Kampen te Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg Foto Slagerij van Kampen te Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 8 foto's van Slagerij van Kampen

Gerelateerde concerten