concert: John Mayall in Markant Uden op ZATERDAG 01 APRIL 2017

  • John Mayall
    John Mayall - 31/03 - Patronaat
    © Ans van Heck
  • John Mayall
    John Mayall - 31/03 - Patronaat
    © Ans van Heck
ZA.
01 APR
JOHN MAYALL 21:00 uur Markant Uden, Uden
2017
Hoofdprogramma John Mayall

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 01 april 2017.
Dat is 2582 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets John Mayall in Markant Uden
DEZE John Mayall TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 01 apr
Markant Uden, Uden
€ 33,85

EXTRA INFORMATIE

John Mayall vierde in 2013 zijn 80e verjaardag. Het leeuwendeel van die tachtig jaren heeft Mayall een geheel eigen smoel gegeven aan de blues(rock), vooral natuurlijk met zijn legendarische "blues/rock/pop-laboratorium" The Bluesbreakers, waar hij latere grote namen de eerste kneepjes van het vak bijbracht: Eric Clapton, Peter Green en Mick Taylor - om er maar een paar met hoofdletters te noemen. Intussen scoorde John Mayall & The Bluesbreakers zelf ook nog de nodige mooie wereldhits, zoals Looking Back, Congo Square en natuurlijk het onverwoestbare Room To Move.

Na de oversteek richting Verenigde Staten bleef de grootmeester zijn wijze lessen geven. En ook in de huidige opstelling, met Rocky Athas (guitar), Greg Rzab (bass) en Jay Davenport (drums) bewijst John Mayall dat de beste bluesvertolkingen niet bepaald worden door leeftijd of kleur, maar alleen door een hart dat op de goede plek zwoegt.

Foto's van John Mayall

Foto John Mayall te Bospop 2007 Foto John Mayall te John Mayall - 31/03 - Patronaat Foto John Mayall te John Mayall - 31/03 - Patronaat Foto John Mayall te John Mayall - 31/03 - Patronaat Foto John Mayall te John Mayall - 31/03 - Patronaat Foto John Mayall te Bospop 2007
 
Bekijk alle 14 foto's van John Mayall

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest

Leden die hier naar toe wilden