concert: Gerson Main in So What! op VRIJDAG 15 JANUARI 2016

  • Gerson Main
    Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Ruben Annink
    Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
    © Anne-Marie Kok
VR.
15 JAN
GERSON MAIN 21:30 uur So What!, Gouda
2016
Hoofdprogramma Gerson Main
Voorprogramma Ruben Annink
Toegang Niet leden: €5
Leden: €7
(exclusief €1 servicekosten)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 15 januari 2016.
Dat is 3023 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

So What! heeft vanavond een bijzondere gast. Gerson Main komt namelijk samen met zijn band een spetterend optreden geven die jij niet mag missen. Het wordt een avond vol met humor en gezelligheid.

Er was eens een klein jongetje die van zijn vader gitaar leerde spelen. Dit jongetje dacht door middel van het spelen op een gitaar veel dames te versieren. Zijn nonchalante houding bracht hem naar veel plekken, maar zorgde er ook voor dat hij weinig dingen afrondde. Deze jongen zat vol inspiratie. Inspiratie in de vorm van lichtelijk geniale gedachtegangen die bij hem zo te binnenschieten. Vanuit deze gedachte is Gerson Main een schrijver geworden.

Afgelopen seizoen heeft Gerson aan De Beste Singer-Songwriter meegedaan en behaalde daarin een finaleplek. Met zijn opvallende verschijning en dichterlijke benadering van verhaaltjes vertellen op behoorlijke dansbare muziek, is hij een frisse en waardevolle vondst voor het programma.

Vanavond te zien in So What!

Foto's van Gerson Main, Ruben Annink

Foto Gerson Main te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Gerson Main te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Gerson Main te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Gerson Main te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Gerson Main te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Ruben Annink te Nick & Simon - 04/10 - Paradiso
 
Bekijk alle 5 foto's van Gerson Main
Bekijk alle 13 foto's van Ruben Annink

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest