concert: Bokoesam / Ronnie Flex in Doornroosje

ZA.
14 MRT
BOKOESAM / RONNIE FLEX Rode Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2015
HOOFDPROGRAMMA Bokoesam Ronnie Flex
TOEGANG 10

EXTRA INFORMATIE

Ronnie Flex veroverde afgelopen jaar Nederland met de dansvloer hits "Soldaatje", "Nooit Meer Slapen" en "Allermooste Feestje" die hij samen met . Boaz van de Beatz, Mr Polska en Yellow Claw maakte. Onlangs kwam zijn debuutplaat "De nacht is nog jong, net als wij" uit en op die plaat zien we ook een andere kant van hem. Zijn gigantisch aanstekelijke hit "Zusje" bleek een voorbode van wat Ronnie allemaal nog meer kan. Niet alleen is hij die jonge party-rapper maar op het album staat veel aanstekelijke hiphop met aandacht voor melodie, zwoele refreintjes en slimme teksten waarbij een vergelijking met Spinvis niet eens zo vreemd is.
Als support neemt Ronnie de Amsterdamse rapper Bokoesam mee, die zichzelf het afgelopen jaar goed in de spotlights rapte met zijn hitje "10 Kleine Meisjes" en zijn verses op Cho's Workshop.

FOTO'S VAN Bokoesam, Ronnie Flex

Foto Bokoesam te Appelsap 2017 Foto Bokoesam te Future Urban Legends - 20/10 - AFAS Live Foto Bokoesam te Paradi50 - 30/03 - Paradiso Foto Bokoesam te Future Urban Legends - 20/10 - AFAS Live Foto Bokoesam te Paradi50 - 30/03 - Paradiso Foto Bokoesam te Appelsap 2017
 
Bekijk alle 7 foto's van Bokoesam
Bekijk alle 81 foto's van Ronnie Flex

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS